Navigeer Hek Badkamers via Google Maps of voer in als adres: Kerkuil in Woudenberg. Kunt u het niet vinden, bel ons op: 033-2863002

Familie Sturm uit Hoevelaken

"Bij het zien van de tegels in de showroom wisten wij gelijk: dit zijn onze tegels!"

Zodra je de badkamer van de familie Sturm in Hoevelaken inloopt, valt de grootte van de ruimte op. Een lange wastafelmeubel en een royale douche benadrukken dit. De riante grijze tegels op de wand, gecombineerd met antraciettegels op de vloer, geven de badkamer een luxe en zeer fraaie uitstraling.
De badkamer is grondig verbouwd. In de oude situatie zat het toilet in een aparte ruimte, waar ook minder zitruimte was. Muren werden doorgebroken en een deur is dichtgemaakt. Met als resultaat dat er een ruimere toilethoek is gecreëerd, direct in de badkamer zelf.

De familie koos voor een betonnen wastafel, met twee wastafelkranen met hoge uitlopen. Dit is naast het strakke design ook heel praktisch. Zo kun je eenvoudig je haar eronder wassen of een emmer vullen met water. De royale onderkast en spiegelkast bieden veel opbergruimte voor handdoeken en alle toiletartikelen.
“In de mooie en lichte showroom in Woudenberg werd alle tijd voor ons genomen. We zagen de tegels in een opstelling en waren er gelijk verliefd op. De indeling hadden we globaal al, maar tijdens onze gesprekken met de heer Hek zijn er dingen gewijzigd en puntjes op de i gezet. Het praktische advies voor het toilet is hier een mooi voorbeeld van. Ook tijdens de montage ging alles in overleg, wat wij erg prettig vonden. Het eindresultaat van de badkamer is geweldig. Iedereen die komt kijken is ook enthousiast!”

 

Deel snel deze referentie!

Wist u dat onze showroom ruim 30 badkamers telt?
Maak snel een afspraak en kom naar de showroom

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vraag snel ons badkamerboek aan

Badkamerboek reserveren
of Maak een afspraak