Let op: onze showroom is van 27 juli t/m 17 augustus gesloten

Waarom Hek Badkamers?

  • Erkend totaalinstallateur
  • Eigen specialisten in vaste dienst
  • 1 aanspreekpunt
  • Compleet ontzorgen
  • Vakmanschap
Onze werkwijze

Gegarandeerd goed

Wij hebben al in vele plaatsen mooie badkamers gerealiseerd. Maar waarom kiezen al deze klanten voor Hek Badkamers? Door onze passie, betrokkenheid en gedrevenheid om de perfecte badkamer of het ideale toilet voor onze klant te ontwerpen en te installeren.

Naast een eigen bedrijfsgarantie van de erkende installateur, krijgt u bij ons ook de Techniek Nederland verzekerde garantie.
Daardoor bent u verzekerd van goede garantie en topkwaliteit!

Contact opnemen

Over ons

Hek Badkamers, onderdeel van G. Hek Installateurs, is al vele jaren gepassioneerd bezig met het samenstellen van uw perfecte badkamer.

En niet alleen in Woudenberg realiseren wij complete badkamers. Ook in de wijde omgeving, zoals in Blaricum, Bilthoven, Zeist, Driebergen, Wijk bij Duurstede, Amersfoort en Leusden komen we bij u langs.

Het ontwerpen van uw badkamer
Als badkamerspecialist staan wij graag voor u klaar om uw droombadkamer te ontwerpen. Samen gaan we om de tafel om uw wensen en stijl in kaart te brengen, zodat we samen tot een perfect ontwerp van uw badkamer komen. Nadat we het badkamerontwerp gereed hebben, komen we bij u thuis opmeten. Vervolgens kunnen wij bij u aan de slag om de badkamer te installeren.

Snelle levering van uw badkamer
De complete installatie van de badkamer wordt verzorgd door ons installatiebedrijf. Een vast team, één aanspreekpunt en met een duidelijke planning kunt u uitgaan van een snelle levering en komt u niet voor verrassingen te staan. Wij hebben als doel om u zo snel mogelijk te laten genieten van uw nieuwe badkamer.

Wij verwelkomen u graag in onze showroom! Bekijk hier onze openingstijden.

Nieuwbouwprojecten
Wij zijn bij diverse nieuwbouwprojecten betrokken, zowel als totaal installateur als alleen leverancier van tegels en sanitair.

Bekijk onze project opstellingen in onze showroom.

Leveren
Ook voor alleen leveren van sanitair en tegels kunt u bij ons terecht.
Dit doen wij voor zowel aannemers, installateurs als consumenten.

 

Vraag snel ons badkamerboek aan

Badkamerboek reserveren
of Maak een afspraak