Bekijk snel ons badkamerboek

Badkamerboek reserveren

Gegarandeerd goed

Als wij ons in klantenbestand kijken, dan hebben wij al in vele plaatsen mooie badkamers gerealiseerd. En waarom kiezen al deze klanten voor Hek Badkamers? Door onze passie, betrokkenheid en gedrevenheid om de perfecte badkamer of toilet voor onze klant te ontwerpen en te installeren.

Naast een eigen bedrijfsgarantie van de erkende installateur, krijgt u bij ons ook de Techniek Nederland branche verzekerde garantie.

Daardoor bent u verzekerd van goede garantie en topkwaliteit!

Contact opnemen

Over ons

Hek Badkamers, onderdeel van G. Hek installatiebedrijf,  is al vele jaren gepassioneerd bezig met het samenstellen van de perfecte badkamer voor onze klanten.

En niet alleen in Woudenberg realiseren wij complete badkamers. Maar ook in de wijde omgeving, zoals in Blaricum, Bilthoven, Zeist, Driebergen, Wijk bij Duurstede, Amersfoort en Leusden.

Het ontwerpen van uw badkamer
Als badkamerspecialist staan wij graag voor u klaar om uw droombadkamer te ontwerpen. Samen om de tafel om uw wensen en stijl in kaart te brengen, zodat we samen tot een perfect ontwerp van uw badkamer komen. Nadat we het badkamerontwerp gereed hebben, komen we bij u thuis opmeten. Vervolgens kunnen wij bij u aan de slag om de badkamer te installeren.

Snelle levering van uw badkamer
De complete installatie van de badkamer wordt verzorgd door ons installatiebedrijf. Een vast team, één aanspreekpunt en met een duidelijke planning kunt u uitgaan van een snelle levering en komt u niet voor verrassingen te staan. Wij hebben als doel om u zo snel mogelijk te laten genieten van uw nieuwe badkamer.

Wij verwelkomen u graag in onze showroom! Bekijk hier onze openingstijden.

  • Wastafels
  • Alle soorten baden
  • Inloopdouche