Navigeer Hek Badkamers via Google Maps of voer in als adres: Kerkuil in Woudenberg. Kunt u het niet vinden, bel ons op: 033-2863002

Bekijk snel ons badkamerboek

Badkamerboek reserveren

Werkwijze

Een nieuwe badkamer is best een lastig traject. Je moet veel keuzes maken op technisch vlak en alles moet in een beperkte ruimte passen. Tot slot moet jouw persoonlijke smaak natuurlijk perfect tot uiting komen. Dit stappenplan helpt je alvast op weg.

Inleven

Voordat we starten met het badkamerontwerp is het belangrijk dat je wensen in kaart gebracht worden. Welke kleuren spreken je aan? Kies je voor een landelijke, moderne of natuurlijke stijl? En heb je een voorkeur voor bepaalde materialen, zoals hout of beton? Er is zoveel mogelijk! We helpen je graag een stukje op weg. Duik in een wereld vol ideeën. Bekijk onze voorbeeldbadkamers of blader door ons badkamer lookbook vol badkamerinspiratie.

Volgende stap Afspraak maken

Ontwerpen

Na het verzamelen van je ideeën begint het ontwerptraject. In deze fase komen je wensen tot leven! Installatiebedrijf G. Hek in Woudenberg luistert graag naar je verhaal, zodat we het badkamerontwerp uiterst persoonlijk kunnen maken. We bespreken in dit traject ook de indeling van de ruimte. In de showroom of in je woning. Zo krijgen we een optimaal beeld van de huidige situatie en kijken we of al je wensen technisch mogelijk zijn. Zo hoeft een kleine badkamer helemaal geen probleem te zijn en zijn er talloze mogelijkheden als je een badkamer hebt met een schuin dak.

Volgende stap Afspraak maken

Selecteren

Je wensenlijst en het badkamerontwerp liggen op tafel. Onze specialist nodigt je graag uit in de showroom om alle mogelijkheden te laten zien die aansluiten bij jouw wensen. We maken een selectie uit verschillende merken en overwegen samen de diverse opties. Bedenk bijvoorbeeld of je de badkamerradiator op de centrale verwarming wil aansluiten. Als de rest van het huis op temperatuur is, zal de badkamerradiator afslaan en koelt de ruimte razendsnel af. Met een elektrische radiator heeft je badkamer altijd de juiste temperatuur op het juiste moment.

Volgende stap Afspraak maken

Installeren

Het realiseren van een badkamer is vakwerk. De installateurs van Installatiebedrijf G. Hek in Woudenberg werken alleen met goed geschoolde vakmensen met jarenlange ervaring. Zij draaien hun hand niet om voor een strak betegelde wand, het omleggen van leidingen of de aanleg van vloerverwarming. Afhankelijk van de ruimte en de omvang van de renovatie, zal de installatie van je badkamer ongeveer twee tot drie weken duren. Bij de oplevering nemen we de badkamer grondig met je door, zodat we zeker weten dat je helemaal tevreden bent.

Volgende stap Afspraak maken

Genieten

Het is zover: je badkamer is klaar. Tijd om te genieten! Regelmatig onderhoud en milde schoonmaakmiddelen zorgen ervoor dat je jarenlang plezier hebt van je badkamer. Bij Installatiebedrijf G. Hek in Woudenberg ben je zeker van kwaliteit, garanties en de beste service. Zo helpen we je graag als er toch een probleem voordoet in je nieuwe badkamer. Je kunt op ons rekenen!

Volgende stap Afspraak maken

Vraag snel ons badkamerboek aan

Badkamerboek reserveren
of Maak een afspraak