Navigeer Hek Badkamers via Google Maps of voer in als adres: Kerkuil in Woudenberg. Kunt u het niet vinden, bel ons op: 033-2863002

Van den Berg uit Doorn

"Door het meedenken van Robert en de monteurs is het eindresultaat prachtig geworden!"

De badkamer van familie Van den Berg uit Doorn is een plaatje geworden en past volledig in de strakke stijl van de woning.
Zodra je de ruimte instapt, straalt deze rust uit. De wit gestuukte wanden, gecombineerd met grote antracietkleurige vloertegels en tegelstroken op de voorzetwanden en in de doucheruimte creƫren een harmonieus geheel. Even een moment voor jezelf in het vrijstaande bad, groot genoeg om heerlijk in te liggen. En tegen de donkere achterwand komt dit solid surface bad prachtig tot zijn recht. Iets minder tijd? Dan nemen ze een verkwikkende douche onder de grote regendouche. En voor extra ontspanning tijdens het douchen nemen ze plaats op het gemetselde zitje.

Een groot badkamermeubel met twee keramische wasbakken en inbouwkranen: ideaal voor de spitsmomenten in de badkamer. De houtlook onderkast met vier lades biedt veel opbergruimte. Een gezin met drie opgroeiende kinderen heeft veel spullen in de badkamer nodig. Naast het grote badkamermeubel zijn er ook op maat gemaakte nissen gecreƫerd. Ideaal voor de wasmanden en extra opbergruimte.

Mirian vertelt dat ze ontzettend tevreden zijn met de badkamer die Hek Badkamers geĆÆnstalleerd heeft. Alles is goed en netjes conform afspraken verlopen. ā€œHet was zeer plezierig samenwerken. Zowel met de monteurs als met Robert. Robert is heel meedenkend. Bijvoorbeeld met het badkamermeubel en de gemaakte nissen. Dat zijn mooie oplossingen! En het vrijstaande bad in de badkamer krijgen was een hele operatie, dat zullen wij nooit meer vergeten. Een grote hijskraan voor het huis, die het zware bad over het huis heen tilde en vervolgens door verschillende mannen de badkamer in getild werd. Alles is gelukt en het is een plaatje geworden!ā€

Deel snel deze referentie!

Wist u dat onze showroom ruim 30 badkamers telt?
Maak snel een afspraak en kom naar de showroom

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vraag snel ons badkamerboek aan

Badkamerboek reserveren
of Maak een afspraak